Vacatures

Werken bij Christiaens Group betekent werken in een internationale organisatie met wereldwijd indrukwekkende turnkey projecten in de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

In Horst, het centrum van de internationale champignon business, zijn wij een belangrijke speler in het veld en daarmee een aantrekkelijke werkgever voor de regio alsook daarbuiten.

Zoek je een dynamische, internationaal opererende werkomgeving waar je je creatieve ambitie kwijt kan en heb je een passend CV? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Klik op ONZE VACATURES om jouw mogelijkheden, voor een nieuwe carrière bij ons, te bekijken.

Zo zijn we bijna altijd op zoek naar engineers (bouw, elektro, software (PLC) en hardware (Eplan), installatie en machines), projectleiders, field service engineers, monteurs (E en W), service engineers, pijpfitters en lassers.

Service Medewerker Spare Parts en Logistiek

Sales Assistant

PLC Software Architect

Hardware Engineer

Bouwkundig Tekenaar - Engineer

Engineer WTB - Installaties

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

Service Engineer Besturingstechniek

Mechanical Engineer Machines

Site Supervisor Machines

 

Vinden onze huidige vacatures geen aansluiting bij jouw interesses? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen, voorzien van CV en begeleidend schrijven. Wij zijn nl. regelmatig op zoek naar geschoold en ervaren personeel om onze teams te versterken.

Klik hier als je een OPEN SOLLICITATIE  wilt versturen.

We zien je interesse graag tegemoet!

Voor vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HR & Recruitment,  recruitment@christiaens.com of via 077 - 399 95 00.

In het kader van de AVG (GDPR) welke per 25 mei 2018 in werking is getreden informeren wij u het navolgende:

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Een kopie van onze privacyverklaring treft u in deze bijlage aan.

 

Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.